top of page
SeaSport tarjoaa upeat mahdollisuudet suppailuun Pellingin saaristossa.Ole yhteydessä jos voidaan olla avuksi!

SUP-laudat

SeaSport tarjoaa upeat mahdollisuudet suppailuun niin ensikertalaisille kuin kokeneimmillekkin suppailijoille. Suppailu on rentoa ja hauskaa ja sopii sekä isoille ryhmille kuin yhdelle hengelle. Suppailua voi harrastaa urheilulajina tasapainon ja kordinaation kannalta tai nähdä saaristo uusin silmin.

Meiltä löytyy kuusi SUP-lautaa, melat ja liivit tarvittaessa. SUP-laudat ovat ilmatäytteisiä joten ne on helppo täyttää ja tyhjentää sekä kuljettaa. Voimme kuljettaa ne tarvittaessa sinulle. Tunnit ja lautojen määrän saat päättää itse. Ensinertalaisille suosittelisimme n. tuntia melonta-ajaksi.

SUP-laudan vuokraus sisältää:

Karkuremmi

Mela
Kelluntaliivin
Opastus varusteiden käyttöön


SUP-laudan vuokraushinnat:


1 h / 15 €
3 h / 25 €

Päiväksi 45€ 

Viikonlopuksi 65€

Viikoksi 80€

Maksimi 3 lautaa.

Suunnitellaan sinulle ja kavereillesi sopiva sup -retki kokonaisuus, laita viestiä.

SeaSport tarjoaa upeat mahdollisuudet suppailuun Pellingin saaristossa. Ole yhteydessä jos voimme olla avuksi!

Huomioitavaa suppailuun lähtiessä:

Jos tunnet olevasi vähän hukassa ennen vesille menoa ja haluat opastusta, sen saat rannassa ennen SUP-laudalle nousua. Ohjeistus ei vie suppailuaikaasi, kello lähtee tikittämään vasta, kun olet varma ympäristöstä ja vesillä. 

Mukavaa olisi jos saapuisit paikalle vaikka n. 20min ennen suppailuaikaasi, jotta saamme kaikki alkusäädöt alta pois ja ohjeistuksen kerrottua ilman mitään kiirettä mahdollistaksemme sen, että olet varmasti ymmärtänyt ohjeet ja kaiken olevan kunnossa lautojen sekä liivien ja melan kannalta. 

Keväällä vedet ovat vielä sen verran kylmiä, että liivi on hyvä olla kaikilla päällä. Suosittelemme vaihtovarustusta mukaan, vaikkei laudalta tippuisikaan niin helposti, sillä eihän ole kiva kävellä litimärissä vaatteissa. Suppailuun on hyvä ottaa mukaan:
Uikkarit/shorsit, aurinkorasvaa, sekä ylimääräinen t-paita ja vaihtovaatteet.

Emme vastaa asiakkaan vaurioituneista tai veteen pudonneista esineistä. Asiakkaan tapaturmaa tai irtoesineitä ei ole SeaSport Oy:n puolesta vakuutettu,poislukien yrityksemme vastuuvakuutus.

Pyydä tarjous

Haluaisitko varata retken tai kysyä lisää? Soita / WhatsAppaa +358445681283 tai lähetä kysely alla, vastaamme pian!

Kiitos! Olemme pian yhteydessä.

bottom of page